ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως έχει το θέμα εξεύρεσης νέου προπονητή και η μισή ντουζίνα παίκτες που… ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

Πως έχει το θέμα εξεύρεσης νέου προπονητή και η μισή ντουζίνα παίκτες που… ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

Για τα επίκαιρα θέματα της Ομόνοιας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την πρόσληψη προπονητή και τον σχεδιασμό: «Έχει δημιουργηθεί μια μικρή λίστα με προπονητές που κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Έχει γίνει κάποια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους τους και πλέον από σήμερα θα ξεκινήσουμε απευθείας διαπραγματεύσεις με τους ίδιους που είναι σε αυτή τη μικρή λίστα. Δεν έχει τεθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την πρόσληψη προπονητή. Θα είναι μια επιλογή που χρειάζεται αρκετή μελέτη. Η διαδικασία είχε ξεκινήσει την Δευτέρα, πριν από περίπου 10 μέρες. Λαμβάνεις υπόψιν κι άλλους παραμέτρους πέραν από την αγωνιστική φιλοσοφία για την πρόσληψη προπονητή. Μερικά από τα κριτήρια που έχουμε θέσει είναι να έχει ηγετικές ικανότητες, να μπορεί να αντέξει κάτω από συνεχή πίεση, αν έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό καλώς. Μετά είναι η αγωνιστική φιλοσοφία, η οποία θέλουμε να ταυτίζεται με αυτήν της Ομόνοιας. Δεν θέλουμε να αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας με κάθε αλλαγή προπονητή. Μετά μπαίνουν τα οικονομικά κριτήρια και φυσικά ο χαρακτήρας του. Είμαστε παράλληλα και σε προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές, ο νέος προπονητής θα ενημερωθεί που βρίσκονται οι διαδικασίες και θα μπει άμεσα στη διαδικασία όταν ανακοινωθεί».

Για τους Μεχίας και Μότα: «Σε αυτή τη λίστα ποδοσφαιριστών που είναι εκτός πλάνων έχει προσθετεί και ο Μάρκο Μότα και ο Τόμας Μεχίας που έχουν ενημερωθεί. Οι Λοε, Γκαφούρ, Εντρένα και Ζίβετς έχουν αρχίσει τις διαπραγμαυτεύσεις με την ομάδα μας για να αποχωρήσουν. Ειναι συνολικά έξι παίκτες που είναι σε αυτή τη λίστα και αποχωρούν».

Διαβάστε επίσης: 

Από επίσημα χείλη παράπονο Ομόνοιας για το θέμα Μακαρείου Σταδίου και ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top