LIFESTYLE

DIOR PRESTIGE LA MICRO‐LOTION DE ROSE

DIOR PRESTIGE LA MICRO‐LOTION DE ROSE

DATA[

Η σειρά Dior Prestige είναι πάνω από όλα, η ιστορία ενός εξαιρετικού τριαντάφυλλου, του Rose de Granville.

Η ιστορία του ξεκινά από ένα άγριο τριαντάφυλλο, που ανακαλύπτεται στους βράχους

της Νορμανδίας. Αυτό το μοναδικό τριαντάφυλλο Dior αποτελεί την 7η γενιά υβριδίων και διαθέτει την σπάνια ικανότητα να απορροφά τα μικροθρεπτικά συστατικά του περιβάλλοντός του, απαραίτητα για τη δύναμη και την ομορφιά του, την οποία κληρονομεί από αυτό το άγριο τριαντάφυλλο. Αυτός ο εξαιρετικός πλούτος διευρύνει τους ορίζοντες σε ένα νέο πεδίο εξειδίκευσης, τη μικρο-θρέψη του δέρματος.

Μετά την ανάπτυξη της μικροθρεπτικής περιποίησης δέρματος, που καταπολεμά τα σημάδια κόπωσης – La Micro-Huile de Rose και Le Micro-Sérum de Rose Yeux -, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior στοχεύει τώρα στις μικροθρεπτικές ελλείψεις σε συνδυασμό με τη λιπαρότητα στο δέρμα και προσφέρει μια μοναδική απάντηση: La Micro-Lotion de Rose, η πρώτη λοσιόν εξισορρόπησης και καθαρισμού σε βάθος, που προσφέρει άνεση. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της, η La Micro-Lotion de Rose συνδυάζει για πρώτη φορά την καθαριστική δύναμη των μεταλλικών στοιχείων του τριαντάφυλλου με τη θρέψη, που προσφέρουν εκατομμύρια μικροσταγονίδια ροδέλαιου. Το δέρμα είναι αμέσως πιο όμορφο, φρέσκο και απολύτως καθαρό.

Ο πρωτοπόρος των θρεπτικών καλλυντικών

Η σειρά Dior Prestige αποκαλύπτει τις μικροθρεπτικές ελλείψεις,

υπαίτιες για τις ατέλειες του δέρματος

Διασταλμένοι πόροι, εμφάνιση ατελειών και γυαλάδας: η συνήθης απάντηση σε αυτές ανισορροπίες είναι ο εις βάθος καθαρισμός. Το αποτέλεσμα αυτής της αντιμετώπισης είναι

η ξηρότητα, η ερυθρότητα και η υπερευαισθησία, καθώς και η παραγωγή ακόμη περισσότερου σμήγματος. Αυτή η προσέγγιση επιδεινώνει την κατάσταση του δέρματος.

Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior επισημαίνει ότι το δέρμα, που είναι επιρρεπές να εμφανίσει ατέλειες , υποφέρει από διπλή ανισορροπία. Είναι ανεπαρκές σε μεταλλικά στοιχεία (ψευδάργυρο, χαλκό, μαγνήσιο) και το λιπιδικό φράγμα του έχει υποστεί βλάβη, αφήνοντας την υγρασία να εξατμίζεται και ενισχύοντας περαιτέρω τις ελλείψεις μεταλλικών στοιχείων

στο δέρμα. Ο εκτενής καθαρισμός του δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ανισορροπία και το κάνει να παράγει πιο πολύ σμήγμα. Έτσι, οι πόροι φράζουν και το δέρμα ασφυκτικά. Το φαινόμενο ενισχύεται από τη θερμότητα και την υγρασία του περιβάλλοντος, που κάνουν τους πόρους να διαστέλλονται ακόμα περισσότερο, προάγοντας την εξάτμιση αυτών των μεταλλικών στοιχείων εξισορρόπησης.

Μια εξαιρετική αλχημεία

μεταξύ μεταλλικών στοιχείων και ροδέλαιου

Με το La Micro-Huile de Rose, η σειρά Dior Prestige αναδεικνύει τη θρεπτική δύναμη του Rose de Granville, μια μοναδική δεξαμενή από 22 μικροθρεπτικά συστατικά, που ενισχύουν το δέρμα: μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτοθρεπτικά συστατικά, ασπαρτικό οξύ, βιταμίνες Β3, Β5 και αντιοξειδωτική βιταμίνη E, ωμέγα-3, -6 και -9 λιπαρά οξέα.

Σήμερα, η εξαιρετική δύναμη των μετάλλων του τριαντάφυλλου αξιοποιείται προς όφελος του δέρματος, που είναι επιρρεπές στις ατέλειες. Ο ψευδάργυρος, που περιέχει το τριαντάφυλλο, ο χαλκός και το μαγνήσιο συγκεντρώνονται σε μια μοναδική δόση εξισορροπώντας το δέρμα εις βάθος.

– Ο ψευδάργυρος ισορροπεί το υπερβολικό σμήγμα και προστατεύει τη χλωρίδα του δέρματος.

– Ο χαλκός καθαρίζει την επιδερμίδα χάρη στις ιδιότητες καθαρισμού του.

– Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας και τη σωστή λειτουργία των κυττάρων.

Για να σταματήσει το δέρμα να είναι επιρρεπές στις ατέλειες, για να μπορεί να ανανεώνει τα επίπεδα μετάλλων ενώ αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φράγμα του, ο Dior για πρώτη φορά, συνδυάζει τη δύναμη των μεταλλικών στοιχείων του τριαντάφυλλου με τις επιδιορθωτικές ιδιότητες του ελαίου του. Το ροδέλαιο έχει την ικανότητα να αποκαθιστά το φράγμα του δέρματος μέσω τριών δράσεων: αύξηση της σύνθεσης ceramide κατά 36% 1, ενίσχυση της μεταφοράς των λιπιδίων και μείωση της εμφάνισης των δεικτών προ – φλεγμονών.

Μια αποκλειστική τεχνολογία μικρονισμού

Για να συνδυάσετε τα φαινομενικά αντιθετικά οφέλη

Ο συνδυασμός υδρόφιλων μετάλλων και ροδέλαιου σε μια δροσερή λοσιόν παρουσιάζει μια πραγματική πρόκληση. Πώς ενώνονται δύο φαινομενικά αντίθετα οφέλη, δηλαδή ο καθαρισμός, που δεν προκαλεί ξηρότητα και η ανάλαφρη υφή με την άνεση; Για να ανταποκριθεί στην πρόκληση, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior επέκτεινε τα όρια της μικροενθυλάκωσης αναπτύσσοντας μια αποκλειστική τεχνολογία μικρονισμού. Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, που επιτρέπει στο ροδέλαιο να ενσταλάζεται σε εκατομμύρια μικροσκοπικά σωματίδια, η σειρά Dior Prestige δημιούργησε τώρα τη νέα La Micro‐Lotion de Rose.

Η συλλογή γίνεται με τη μέθοδο cold jetting2 και ταξιδεύει τη μικροθρέψη του Dior σε μια μικρή διάσταση, αυτήν του μικρόν. Για να συλλεχθούν μικροπέρλες, ποσότητας ενός εκατομμυριοστού του μέτρου, το ροδέλαιο διαλύεται υπό πολύ υψηλή πίεση και μεταμορφώνεται σε ένα ρευστό τζελ, συμπυκνωμένο σε ψευδάργυρο, χαλκό και μαγνήσιο. Στην συνέχεια το έλαιο μετατρέπεται σε εκατομμύρια εξαιρετικά λεπτόρρευστα μικροσταγονίδια. Το μέγεθος τους, 300 μικρόν, 3 έως 4 φορές μικρότερα από τις πέρλες του

La Micro-Huile de Rose, έχουν αυτό το μέγεθος για να προσφέρουν έντονη φρεσκάδα χωρίς λιπαρότητα. Συνολικά, η La Micro-Lotion de Rose περιέχει 100 φορές περισσότερα μικροσταγονίδια από το La Micro-Huile, επιτρέποντας την ενσωμάτωση του 3,5% μικρονισμένου ροδέλαιου. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει σταθερότητα χωρίς την ανάγκη του παράγοντα γαλακτωματοποίησης, ενός επιπρόσθετου παράγοντα, που χρησιμοποιείται συνήθως για τη σταθεροποίηση της υδάτινης μορφής ενός ελαίου.

Οι βιομηχανοποιημένες μέθοδοι ψύξης, που χρησιμοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής – από την εξαγωγή των ενεργών συστατικών του τριαντάφυλλου στη μέθοδο jetting2 – εξασφαλίζουν ότι τα θρεπτικά συστατικά του τριαντάφυλλου διατηρούνται καθαρά και άθικτα.

Αυτή η μοναδική σύνθεση, σχεδιασμένη να μιμείται την υδρολιπιδική μεμβράνη της επιδερμίδας, ενισχύει το φράγμα του μεικτού με τάσεις λιπαρότητας δέρματος και γίνεται ένα μαζί του με απαλότητα, αποκαθιστώντας τέλεια την ισορροπία του.

La Micro‐Lotion de Rose

Εκατομμύρια μικροσταγονίδια για φρέσκο και άψογο καθαρό δέρμα

Για πρώτη φορά, μια ανάλαφρη λοσιόν προσφέρει έντονο καθαρισμό στο δέρμα και διαρκή άνεση. Κατά την επαφή με το δέρμα, η La Micro-Lotion παράγει ένα κύμα ωφέλιμης φρεσκάδας. Ενώ η υφή απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα,

τα κύτταρα ενσταλάζονται με μεταλλικά στοιχεία τριαντάφυλλου και μικροσταγονίδια ελαίου ενδυναμώνουν το φράγμα του δέρματος, αιχμαλωτίζοντας μέσα του τα θρεπτικά συστατικά.

Το αποτέλεσμα: 12ωρη ενυδάτωση χωρίς γυαλάδα.

Κατά την πρώτη εφαρμογή, οι πόροι είναι ορατά συσφιγμένοι. Το δέρμα είναι φρέσκο, καθαρό και βαθιά ενυδατωμένο. Ημέρα με την ημέρα, η υφή του είναι ραφιναρισμένη, το δέρμα άψογα καθαρό και ισορροπημένο, χωρίς να χάνει ποτέ την αίσθηση άνεσης. Εφαρμόστε τη

La Micro-Lotion de Rose με ένα κομμάτι βαμβάκι σε καθαρό δέρμα ως προετοιμασία

της καθαριστικής περιποίησης του δέρματος. Χρησιμοποιήστε την ως λοσιόν ή για πριν από

τη λοσιόν, πρότερα από την La Lotion Essence de Rose για απόλυτη άνεση.

Dior Prestige

Εξαιρετικά μικροθρεπτικά συστατικά στην Dior Prestige

La Micro-Huile de Rose

Κάθε ημέρα, αυτό το μικροθρεπτικό συμπύκνωμα προσφέρει στο δέρμα όλον τον πλούτο του Rose de Granville: πάνω από 20 μικροθρεπτικά συστατικά εξυπηρετούν τη θεμελιώδη ανάγκη του δέρματος για νεανική ομορφιά. Εφαρμόζεται πριν από τον ορό, η υφή ελαίου επόμενης γενιάς γλιστράει ιδανικά κάτω από την συνήθη ενυδατική κρέμα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Le Micro-Sérum de Rose Yeux

Αυτός ο μικροθρεπτικός ορός-τζελ φωτίζει έντονα το περίγραμμα των ματιών. Το πρήξιμο και

οι μαύροι κύκλοι «σβήνουν», αποκαλύπτοντας ορατά ξεκούραστα μάτια που ακτινοβολούν φρεσκάδα. Η αποτελεσματικότητα του ορού ενισχύεται με το απλικατέρ του, που αποτελείται από 10 κεραμικές μικροπέρλες με περιστροφή 360 μοιρών. Το Le Micro-Sérum de Rose Yeux εφαρμόζεται ως το πρώτο βήμα του τελετουργικού για τα μάτια, χαρίζοντας τη βέλτιστη προετοιμασία για το Dior Prestige Le Concentré Yeux.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top