ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα εξωφρενικά έσοδα από τα τηλεοπτικά

Τα εξωφρενικά έσοδα από τα τηλεοπτικά

Για να ανέβει μία ομάδα επίπεδο, χρειάζονται όλα. Ο προπονητής και οι παίκτες είναι τα πιο βασικά συστατικά, αλλά χρειάζονται και άλλα. Όπως το εμπορικό τμήμα. Και η Λίβερπουλ διαθέτει όλο το πακέτο.

Τα έσοδά της έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια και αυτό αποτυπώνεται και στη φετινή σεζόν. Από τα τηλεοπτικά πήρε -σύμφωνα με το Football Insider- 251.000.000 λίρες! Τα 152.400.000 λίρες ήταν επειδή τερμάτισε δεύτερη στην Premier League. Από το Champions League εξασφάλισε άλλα 98.500.000 λίρες (67.200.000 λίρες για την κατάκτηση του Champions League, συν 20.000.000 λίρες από το market pool και 11.300.000 λίρες από τα έσοδα της τηλεόρασης).

Για την Premier League τα τηλεοπτικά μεταφράζονται ως εξής. Η Λίβερπουλ πήρε 82.600.000 λίρες βάσει της συμφωνίας που υπάρχει με τις ομάδες και άλλα 33.500.000 λίρες επειδή ήταν τηλεοπτικά τα 29 από τα 38 ματς της. Σε αυτά προσθέστε και 36.500.000 λίρες λόγω της θέσης που τερμάτισε.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, είχε πει: «Ήταν μία περίοδος συνεχούς προόδου και ήταν ευχάριστο να παρακολουθούμε τη βελτίωση της ομάδας. Είναι μία τρομερή στιγμή για τον σύλλογο. Θυμάμαι ότι όταν κλειδώσαμε τη συμμετοχή μας στην τετράδα και το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν, μερικοί το θεωρούσαν δεδομένο επειδή ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τον τίτλο. Είμαστε τρομερά περήφανοι για ό,τι έχει καταφέρει όλη η ομάδα. Και χρησιμοποιώ το εμείς γιατί μιλάω για τους Τζον, Μάικ κι εμένα».

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top