ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν για λίγο οι βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Επιστρέφουν για λίγο οι βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Τετάρτης (5/6) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ανατολικά. Στην ατµόσφαιρα αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (6/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, και στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (7/6), το Σάββατο (8/6) και την Κυριακή (9/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη την Παρασκευή, το Σάββατο αναµένεται µικρή άνοδος µε τις θερµοκρασίες της Κυριακής να παραµένουν στα ίδια περίπου επίπεδα µε το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.