ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 44χρονη για κλοπή – «Χάθηκαν» 10 χιλιάδες ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 44χρονη για κλοπή – «Χάθηκαν» 10 χιλιάδες ευρώ

Ενα πρόσωπο υπό κράτηση στην Πάφο για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε την Πέμπτη 06/06 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 44χρονης για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας και κλοπής από αντιπρόσωπο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3 Ιουνίου καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από ιδιοκτήτρια εταιρείας ότι πρώην υπάλληλός της -μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησε- απέσπασε χρηματικό ποσό από την εταιρεία της πέραν των 10 χιλ. ευρώ.

Μετά τον έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες εναντίον υπαλλήλου της εταιρείας ηλικίας 44 ετών.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, η υπάλληλος εργαζόταν από το έτος 2015 μέχρι τον Μάιο του 2019.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον  αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.