ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο 24χρονος μοτοσικλετιστής – Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο 24χρονος μοτοσικλετιστής – Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

Νεαρός 24 χρόνων από την Ινδία τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 08/06 σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22:25 το βράδυ του Σαββάτου, 54χρονος από τη Δρομολαξιά οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Αποστόλου Παύλου στη Λάρνακα, εισήλθε στην διασταύρωση της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και Σίμου Μενάρδου και προσπάθησε να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα  να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός από την Ινδία 24 ετών που διαμένει στη Λάρνακα.

Ο νεαρός κινείτο από δεξιά εντός της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και προσπερνούσε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη σειρά και ανέμεναν να εισέλθουν στην διασταύρωση.

Από τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα ανατράπηκε στο δρόμο και ο οδηγός της, που έφερε προστατευτικό κράνος, έπεσε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε.   

Με ασθενοφόρο ο νεαρός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα αριστερού ισχύου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. 

Στους οδηγούς του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας διενεργήθηκε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος 2025: Χρονιά μεταρρυθμίσεων, κοινωνικών συγκρούσεων και θεσμικών δοκιμασιών

Κύπρος 2025: Χρονιά μεταρρυθμίσεων, κοινωνικών συγκρούσεων και θεσμικών δοκιμασιών

Το 2025 καταγράφεται ως μία από τις πιο πυκνές πολιτικά και κοινωνικά χρονιές της τελευταίας δεκαετίας για την Κύπρο.