ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορυφή για Τσεχία, απειλεί το Κόσοβο

Κορυφή για Τσεχία, απειλεί το Κόσοβο

Με «περίπατο» η Τσεχία σάρωσε 3-0 το Μαυροβούνιο στην Πράγα για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του EURO 2020 και βρέθηκε στην κορυφή μαζί με την Αγγλία.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Τσεχία νίκησε 3-0 το Μαυροβούνιο για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020 και βρέθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου μαζί με την Αγγλία.

Έκπληξη από το Κόσοβο, που νίκησε στη 3-2 στη Βουλγαρία και ανέβηκε στην τρίτη θέση, ελπίζοντας για τη δεύτερη θέση.

Βουλγαρία-Κόσοβο 2-3

Οι Κοσοβάροι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια των Βούλγαρων στην αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκαν 1-0 με τον Ράσιτσα στο 14’ μετά την ωραία προσπάθεια που έκανε ο τελευταίος από τα αριστερά μέσα στην περιοχή. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το 43’με τον Ποπόφ με σουτ από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 55’ ο Νεμπέλεφ έδωσε στον Ντιμιτρόφ και αυτός από τα δεξιά με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-1 και «ανέτρεψε» την κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 64’ και ισοφάρισαν με το σουτ του Μουρίκι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 93’ ο Ρασάνι έφυγε από καθαρή θέση και έκανε την έκπληξη με το 2-3.

Τσεχία-Μαυροβούνιο 3-0

Οι Τσέχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν την αντίπαλη εστία και στο 18’ ο συνδυασμός του Καντεράμπεκ με τον Γιάνκτο έφερε το πλασέ του τελευταίου και το 1-0. Οι Μαυροβούνιοι αποφάσισαν να βγουν στην επίθεση, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία των Τσέχων μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το αυτογκόλ του Κοπίτοβιτς στο 49΄, ύστερα από την προσπάθεια του Σικ, διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία στις δύο εστίες. Τελικά, στο 82’ ο Σικ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βαθμολογία:
Αγγλία 6
Τσεχία 6
Κόσοβο 5
Βουλγαρία 2
Μαυροβούνιο 2

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top