ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη αλλά 3η σερί νίκη για την Ουκρανία – Ξέσπασε η Σερβία

Δύσκολη αλλά 3η σερί νίκη για την Ουκρανία – Ξέσπασε η Σερβία

Οι Ουκρανοί έβαλαν ένα γρήγορο γκολ και επικράτησαν 1-0 του Λουξεμβούργου για να πάνε στους 10 πόντους στον 2ο όμιλο. Οι Σέρβοι 4-1 τη Λιθουανία, δύο γκολ ο Μίτροβιτς.

Ένα γκολ του Γιάρεμτσουκ μόλις στο 6ο λεπτό ήταν αρκετή για να χαρίσει στην Ουκρανία την 3η συνεχόμενη νίκη της στον 2ο προκριματικό όμιλο απέναντι στο Λουξεμβούργο με 1-0 και να την φέρει στους 10 βαθμούς. Έξι μπροστά από τη δεύτερη θέση και οκτώ από τους Πορτογάλους που έχουν δώσει πάντως μόλις δύο αγώνες ως τώρα στο γκρουπ. Ο Μαλινόφσκι ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον σκόρερ Γιάρεμτσουκ που σκόραρε με κεφαλιά. Το ματς δεν εξελίχθηκε εύκολα για την ομάδα του Σεφτσένκο, αλλά οι Ουκρανοί κράτησαν το τρίποντο.

Η Σερβία μέσα σε ένα τέταρτο καθάρισε το παιχνίδι με τη Λιθουανία, παίρνοντας την πρώτη νίκη στον όμιλο της με 4-1 απέναντι στη Λιθουανία. Μετά από λάθος του Γιανκάουσκας, ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 34’ μετά από ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς έγραψε το 2-0. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιόβιτς με ένα σουτ ψηλά στο παράθυρο του Μπάρτκους διαμόρφωσε το 3-0. Στο 71ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι οι Λιθουανοί μείωσαν με τον Νοβικόβας σε 3-1. Ο Λιάγιτς στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Με αυτή τη νίκη οι Σέρβοι έφτασαν τους 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

Ουκρανία – Λουξεμβούργο 1-0
(6’ Γιάρεμτσουκ)

Σερβία – Λιθουανία 4-1
(20’, 34’Μίτροβιτς, 35’Γιόβιτς, 90+2’ Λιάγιτς – 71’πεν. Νοβικόβας)

Η βαθμολογία

Ουκρανία 10 (4)
Λουξεμβούργο 4 (4)
Σερβία 4 (3)
Πορτογαλία 2(2)
Λιθουανία 1(3)

Η επόμενη αγωνιστική (07/09):

Σερβία –Πορτογαλία

Λιθουανία – Ουκρανία

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top