ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος η Ισπανία!

Πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος η Ισπανία!

Την 4η νίκη της σε ισάριθμα ματς των προκριματικών του EURO 2020 πανηγύρισε η Ισπανία, που επικράτησε 1-0 της Σουηδίας με πέναλτι του Ράμος. Διπλά για Ρουμανία, Νορβηγία σε Μάλτα και Φερόε αντίστοιχα.

Ζορίστηκε, αλλά έφτασε στο ζητούμενο η εθνικής Ισπανίας, που έκαμψε την αντίσταση της Σουηδίας με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το «4 στα 4» των προκριματικών του EURO 2020.

Η «φούρια ρόχα» κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, ωστόσο ατύχησε καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Όλσεν, κατέβασε τα ρολά και ήταν ανίκητος.

Τον… γόρδιο δεσμό έλυσε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 64’, που καταλογίστηκε μετά από χέρι του Λάρσον. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε στο 85’, πάλι με πέναλτι, αυτή τη φορά του Μοράτα, που κέρδισε από τον Χελάντερ την «εσχάτη των ποινών» μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργειά του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ογιαρθάμπαλ στο 87’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Έτσι, οι Ισπανοί πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στα προκριματικά και παραμένουν επικεφαλής του 6ου ομίλου.

Η Ρουμανία πέρασε με σχετική άνεση από το Τα Κάλι συντρίβοντας 4-0 τη Μάλτα. Πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Κόντρα ο Πούσκας, που σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίωρο (7’, 29’) και έδιωξε την πίεση από την ομάδα του.

Στο 34’, ο Τσιπτσίου, που κατά καιρούς ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος ελληνικών ομάδων, έγραψε το 0-3, ενώ στις καθυστερήσεις (91’) ήρθε ο Μαν να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Τέλος, η Νορβηγία δυσκολεύτηκε, όμως πέρασε από τα Φερόε με 2-0. Ήρωας των Σκανδιναβών ο Γιόνσεν, που πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (49’, 84’) και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο «τρίποντο» σε αυτή τη διαδικασία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:
Ισπανία-Σουηδία 3-0
Μάλτα-Ρουμανία 0-4
Νησιά Φερόε-Νορβηγία 0-2

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Ισπανία 12
2. Ρουμανία 7
3. Σουηδία 7
4. Νορβηγία 5
5. Μάλτα 3
6. Νησιά Φερόε 0

Η επόμενη αγωνιστική (5η):
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Ρουμανία-Ισπανία
Νορβηγία-Μάλτα
Νησιά Φερόε-Σουηδία

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top