ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέβασε την προσφορά ο πρόεδρος και… σκάει «ΒΟΜΒΑ» Ιντέγε!

Ανέβασε την προσφορά ο πρόεδρος και… σκάει «ΒΟΜΒΑ» Ιντέγε!

Σκάει η «βόμβα» Ιντέγε στον Αρη, αφού επήλθε προφορική συμφωνία της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με τον Νιγηριανό φορ που έρχεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις. Οικονομική υπέρβαση από Θόδωρο Καρυπίδη που ανέβασε την αρχική του προσφορά.

Την προφορική συμφωνία με τον Μπράουν Ιντέγε επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Αρης που μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Νιγηριανός φορ θα βρίσκεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Εξέλιξη που δείχνει πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ιντέγε όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο SDNA έδειχνε από χθες να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον, ο τρόπος, το πρότζεκ του Αρη ήταν πολύ ελκυστικά για τον 31χρονο άσο, που εισέπραξε εκατοντάδες μηνύματα από τους φίλους των Κιτρίνων στα social media γεγονός που επίσης έπαιξε ρόλο στην απόφασή του.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Αρη και τους ανακοίνωσε πως αποδέχονται την πρόταση, ωστόσο απομένουν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες για ολοκληρωθεί το deal και να πέσουν οι υπογραφές.

Βέβαια από τη στιγμή που ο Ιντέγε θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί αυτή η προφορική συμφωνία.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως για να επιτευχθεί η συμφωνία χρειάστηκε η πλευρά του Αρη να ανεβάσει κι άλλο την αρχική προσφορά που αρχικά είχε καταθέσει.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η «χρυσή» τομή βρέθηκε στις 550.000 ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο του Νιγηριανού θα υπάρχουν και πολλά μπόνους επίτευξης στόχων που αν επιτευχθούν θα προσθέσουν στην… τσέπη του 31χρονου επιπλέον 150.000 ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top