ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιχμηρή ατάκα για Πάμπο Πίττα για την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα και… «σύντομα θα μιλήσω»

Αιχμηρή ατάκα για Πάμπο Πίττα για την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα και… «σύντομα θα μιλήσω»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την Εθνική Κύπρου, αλλά και για την αποχώρηση του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, εκφράζοντας την πικρία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές επί ΑΛΛΑΓΩΝ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Απόλλωνα – Στην ΠΡΙΖΑ ο Πίττας

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου: «Το μόνο θετικό, είναι ότι δόθηκαν ευκαιρίες στους νέους παίκτες. Ήταν μία Εθνική φοβισμένη στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Αν αυτή η Εθνική μας ικανοποιεί, τότε εντάξει. Αναγκαστικά όμως έδωσε ευκαιρίες σε αυτούς τους λίγους νεαρούς που έπαιξαν.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν, όπως για παράδειγμα, το ότι έχουμε τερματοφύλακα 36 χρονών. Μπράβο όμως στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Από την άλλη όμως, πανηγυρίζουμε νίκες με το Σαν Μαρίνο και δεν προχωρούμε έτσι. Πρέπει ο κ. Κούμας να πάρει τις σωστές αποφάσεις, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Για τη νέα φουρνιά των διεθνών παικτών: «Συνέχεια ακούμε για την κάθε φουρνιά ότι είναι η καλύτερη, αλλά πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι είμαστε η Κύπρος, μία μικρή χώρα, αλλά πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο».

Για το αν θα παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετά την αποχώρηση του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα: «Ναι, θα παραμείνω στο χώρο. Επί της ευκαιρίας ευχαριστώ τον Πάμπο Πίττα (σσ. με ειρωνική διάθεση) που φύγαμε όλοι οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα. Βγάζω μια πικρία γι΄ αυτό και σύντομα θα μιλήσω για πράγματα που γίνονται στην ακαδημία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top