ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βάλει… τέλος στην ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ για Κατελάρη

Να βάλει… τέλος στην ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ για Κατελάρη

Ο νεαρός διεθνής μεσοαμυντικός της Ομόνοιας, Φάνος Κατελάρης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και επέστρεψε στην Κύπρο, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού, γεγονός που τον στενοχώρησε, αλλά και τον πείσμωσε.

Πλέον, θα κάνει κι αυτός κάποιες μέρες διακοπές για να «φορτίσει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ομόνοιας, η διοίκηση της οποίας πάντως βρίσκεται σε… εγρήγορση για την περίπτωση του, αφού θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή άσο για επέκταση του συμβολαίου του, προκειμένου να μπει και ένα τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, κυρίως από Ελλάδα μεριά, ειδικά μετά το «όχι» των «πράσινων» στην… πρόταση του Παναθηναϊκού, που θέλει να αποκτήσει τον παίκτη είτε… τζάμπα (πληρώνοντας δηλαδή μόνο το συμβόλαιο του Κατελάρη), είτε με οικονομικά ανταλλάγματα!

Ενδεχομένως η διοίκηση της Ομόνοιας να αυξήσει λίγο την προσφορά της στη νέα συνάντηση που θα έχει με το νεαρό ποδοσφαιριστή, ευελπιστώντας ότι θα τον πείσει να πει το «ναι», για να έχει αίσιο τέλος το μίνι-«σίριαλ».

Ειδάλλως, αν ο Κατελάρης απορρίψει και αυτή την πρόταση, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην και πλέον, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα δει με διαφορετικό μάτι τυχόν (σοβαρή) πρόταση που θα γίνει από κάποια ομάδα για την απόκτηση του, αρκεί φυσικά να ανταποκρίνεται στην αξία του και στα «θέλω» της Ομόνοιας, η οποία θα επιδιώξει να τον πουλήσει και όχι να τον… ξεπουλήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top