Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο Μεταξάς – Ψύχραιμος ακούει τα εγκλήματα που διέπραξε

Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο Μεταξάς – Ψύχραιμος ακούει τα εγκλήματα που διέπραξε

Παρουσιάστηκε για όγδοη φορά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, την Παρασκευή (14/6).

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ο ίδιος φορούσε αλεξίσφαιρο κατά την παρουσία του στην αίθουσα.

Σημειώνεται ότι ψύχραιμος παρακολουθούσε την δικαστική διαδικασία. Ο μάρτυρας που κατέθεσε την Παρασκευή (14/6) είναι ο Ιωάννης Γιωρκάτζης, Ανακριτής του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE