LIFESTYLE

Παίκτρια του «The Voice» μίλησε για την «μάχη» που έδωσε με την ανορεξία - VIDEO

Παίκτρια του «The Voice» μίλησε για την «μάχη» που έδωσε με την ανορεξία - VIDEO

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πόσο κοντά έφτασε με την ανορεξία αλλά και πώς κατάφερε να βγει νικήτρια και να μην λυγίσει.

Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso,αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία, αλλά και πως κατάφερε να επανέλθει.

«Δεν νόσησα, ευτυχώς, αλλά έφτασα πάρα πολύ κοντά. Έφτασα 47 κιλά, από 62, μέσα σε δύο μήνες, και το ύψος μου είναι 1μ.67. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έφαγα σχεδόν τίποτα. Δεν έτρωγα καθόλου. Έπεφτα κάτω σαν το κοτόπουλο. Μετά με γύρισε σε κρίσεις βουλιμίας. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και προκαλούσα εμετό. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που δεν κράτησε πολύ, έπαθα γαστρίτιδα και οισοφαγική παλινδρόμηση. Επίσης σταμάτησε η περίοδός μου. Λιποθυμούσα, έπεφταν τα μαλλιά μου, ήμουν κατακίτρινη και η φερριτινή ήταν μηδενική.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισα να ασχολούμαι με το τραγούδι, όλοι μου έλεγαν πως πρέπει να χάσω κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα, αλλά γρήγορα με πήρε η μπάλα. Έτρωγα όλο και λιγότερο, μέχρι που σταμάτησα εντελώς. Η μητέρα μου με παρακαλούσε να πάμε σε έναν ειδικό, αλλά δεν ήθελα να αποδεχτώ ότι είχα πρόβλημα. Η όλη κατάσταση κράτησε περίπου ένα χρόνο. Άρχισα να γυμνάζομαι και να τρώω σιγά σιγά. Έπειτα από λίγο καιρό η όρεξή μου και η διατροφή μου αποκαταστάθηκαν, το ίδιο και τα κιλά μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό στον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλία Καλλιμάνη.

 Η εμφάνιση της στο ριάλιτι:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top