ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… προσφορές για Κουλούρη και η απόφαση του ΠΑΟΚ

Οι… προσφορές για Κουλούρη και η απόφαση του ΠΑΟΚ

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής προέρχεται από μία εκπληκτική περσινή σεζόν και στον Δικέφαλο θεωρούν ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να παραχωρηθεί.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που πέτυχε 25 τέρματα στη Superleague αναζητεί επίσης μία καλή πρόταση από το εξωτερικό. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια δεν έχει έρθει κάτι επίσημο στα γραφεία των πρωταθλητών αν και οι ίδιοι όσο και ο ατζέντης του παίκτη, ο Πολ Κουτσολιάκος «εργάζονται» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά την Τουλούζ, δεν ήρθε ποτέ επίσημη πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ στους Θεσσαλονικείς ανεξάρτητα από όσα γράφτηκαν.

Οι Γάλλοι πάντως ρώτησαν για τον νεαρό φορ και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν χρήματα καθώς έβαλαν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους μετά την πώληση του Ντελόρτ στην Μονπελιέ.

Πέρσι τόσο άνθρωποι της Τουλούζ όσο και άλλων ξένων ομάδων, όπως για παράδειγμα της Άντερλεχτ και της Σέλτικ παρακολούθησαν από κοντά τον Κουλούρη και έχουν προσεγγίσει τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Η κρίσιμη απόφαση του ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ είναι η ώρα που πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να παραχωρήσουν τον παίκτη ή θα του δώσουν θέση βασικού για τη νέα σεζόν.

Αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά από τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και αυτά που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν στον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα λένε πως μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις με ένα ποσό κοντά στην ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός με τον Ατρόμητο και αυτή είναι ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Θεωρείται σίγουρο ότι αν έρθει μία πρόταση τόσο μεγάλη, ο Κουλούρης θα γίνει κάτοικος εξωτερικού. Το θέμα είναι πλέον αν θα υπάρξει μία ομάδα που είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά χρήματα.

Στο μεταξύ χθες υπήρξε δημοσίευμα που έκανε αναφορά σε ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον πρώτο σκόρερ της Superleague αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από έγκυρους ρεπόρτερ της Τουρκίας.

 

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top