ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε απόκτηση Μπολμποσιάν, ακόμη τεσσάρων παικτών και μία ενδεκάδα ανανεώσεις

Ανακοίνωσε απόκτηση Μπολμποσιάν, ακόμη τεσσάρων παικτών και μία ενδεκάδα ανανεώσεις

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει: 

«Ο Χαλκάνορας ανακοινώνει την διετή συνεργασία με τους Roman Bolmposian 32χροχο αμυντικό, τον 22χρονο αριστεροπόδαρο full back Γιώργο Κουμπαρή , τον 19χρονο αμυντικό μέσο Ιωάννη Τσαγκάρη και τους επιθετικούς Ττίμη Γεωργίου , Γιώργο Γραμματικόπουλο 20 και 30 χρονών αντίστοιχα.

Παράλληλα ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ζάνο Μυτίδη, Νίκο Παπαζαχαρίου, Φάνο Βασιλείου, Μιχάλη Κίκα, Μιχάλη Κοναρή, Χριστόφορο Κωνσταντινίδη, Χρήστο Νικολάου, Μαρίνο Πέζουνο , Ανδρεά Δημητρίου , Κωνσταντίνο Ανθίμου, Γιώργο Μαλάη.

Στην ομάδα θα ενσωματωθούν και 4 νεαροί από την Ακαδημία μας, ενώ επιστρέφουν οι νεαροί Κυριάκος Σέπος και Δημήτρης Γρούτας και Μάριος Κυπριανού.

Η Τεχνική Ηγεσία είναι πολύ ικανοποιημένη μέχρι τώρα και παρά την πληρότητα του ρόστερ θα προχωρήσει με την αρωγή της Διοίκησης και στην απόκτηση συγκεκριμένου και μόνο επιθετικού που βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και η περίπτωσή του είναι δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top