ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νορβηγός κόουτς πιστεύει στις ικανότητες Μπεργκ στην Ομόνοια – «Αλλάζει προπονητές…» (δηλώσεις – ηχητικό)

Νορβηγός κόουτς πιστεύει στις ικανότητες Μπεργκ στην Ομόνοια – «Αλλάζει προπονητές…» (δηλώσεις – ηχητικό)

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας, Περ Ζοάρ Χάνσεν (Per Joar Hansen), ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον συμπατριώτη του και νυν προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, και την ομάδα της Λευκωσίας.

Αναφορικά για το Κυπριακό πρωτάθλημα επισήμανε ότι δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα, παρατηρώντας ότι αυτό που ξέρει είναι ότι οι ομάδες στη χώρα μας ενισχύονται με αρκετούς ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.  Τόνισε, ότι η παρουσία Κύπριων παικτών είναι ελάχιστη ως μηδαμινή στις ομάδες.  Σχολίασε δε και το ότι οι τρεις πρώτες ομάδες έχουν κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, κυρίως ο ΑΠΟΕΛ.

Ακολούθως, για την Ομόνοια και τον Μπεργκ είπε «Δεν γνωρίζω καλά την Ομόνοια, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι αλλάζει, συνεχώς, προπονητές και ελπίζω ότι ο Χένινγκ θα την βοηθήσει να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει εμπειρίες από την Πολωνία και την Ουγγαρία, και ελπίζω ότι στην Ομόνοια θα του δώσουν τον χρόνο να δουλέψει για να φέρει αποτελέσματα».

Παρατήρησε δε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας, μιας και έχει ν΄ανταγωνιστεί ομάδες που έχουν κάνει αρκετά καλή πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

«Οι ομάδες αυτές έχουν παίκτες με εμπειρίες, έχουν κερδίσει χρήματα στην Ευρώπη, οπότε θα είναι δυνατές, γι’ αυτό δεν θα είναι εύκολο το έργο του. Όμως, ξέρω, τον Χένινγκ και πιστεύω ότι θα έχει συζητήσει με τη διοίκηση, για να κάνει κάποιες καλές μεταγραφές και να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν» δήλωσε ο Περ Ζοάρ Χάνσεν (Per Joar Hansen).

Το ηχητικό των δηλώσεων του αε Νορβηγικό ραδιοσταθμό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top