ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αρκετοί τον αμφισβήτησαν, αλλά ξέραμε τι μπορούσε να κάνει ο Χαλένιους»! Η επιθυμία του

«Αρκετοί τον αμφισβήτησαν, αλλά ξέραμε τι μπορούσε να κάνει ο Χαλένιους»! Η επιθυμία του

Δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματης της Σουηδικής ομάδας, Sundsvall, του Urban Hagblom, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.st.nu., ο οποίος αναφέρεται στην παραχώρηση του Λίνους Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα δε, γίνεται λόγος πως σήμερα ήταν συνεχώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Ευθύμιο Αγαθοκλέους, όπου ο Urban Hagblom ανέφερε πως αυτές οι επαφές ήταν για να διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Είναι μια μεγάλη πώληση από τότε που είσαι στη Sundsvall; «Είναι μια αρκετά μεγάλη συμφωνία. Αυτό ήταν που ήθελε ο Λίνους. Δεν υπήρχαν πολλοί που πίστευαν στον Λίνους Χαλένιους όταν ήρθε σε εμάς πριν δυόμιση χρόνια. Αρκετοί τον αμφισβήτησαν, αλλά ξέραμε τι μπορούσε να κάνει ο Λίνους και πιστέψαμε πολύ σε αυτόν. Ιστορικά είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας. Είναι με μεγάλη τιμή που τον πουλάμε σε ένα σύλλογο που θα παλεύει στην Ευρώπη. Πριν πέντε μήνες θα μπορούσε να μας αφήσει χωρίς να πάρουμε καθόλου χρήματα, τα βρήκαμε για επέκταση και τώρα μας αφήνει για ένα ποσό. Είναι προφανώς μια καλή συμφωνία για τη Sundsvall. Ποτέ δεν θες να χάνεις καλούς παίκτες αλλά έτσι είναι αυτή η βιομηχανία. Δεν μου προκαλεί έκπληξη που υπήρχε ενδιαφέρον, γιατί παίκτες με την ποιότητα του Λίνους Χαλένιους πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων».

Ξέρατε ότι έπρεπε να πουλήσετε τον Λίνους Χαλένιους; «Φυσικά όχι. Πάνω απ’ όλα αυτή ήταν η επιθυμία του Λίνους, αλλά επίσης και μια καλή λύση στα οικονομικά της Sundsvall. Δεν υπήρχε πίεση σε εμάς να τον πουλήσουμε, αλλά όσον αφορά την πλευρά μας είναι καθαρά πλεονέκτημα το γεγονός ότι πήραμε χρήματα στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα».

Για το ότι ακούστηκαν ποσά μεταξύ δύο και τεσσάρων εκατομμυρίων κορώνων για τον ποδοσφαιριστή… «Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο εκτός από το ότι είμαι ικανοποιημένος επειδή πλέον είναι μια επιχείρηση. Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για όλα, θα ήταν αθέτηση στους όρους του συμβολαίου μου. Μπορώ όμως να πω ότι είναι καλύτερο από αυτά τα ποσά».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top