ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε «ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ» απαίτηση του Ρομπέρζ ο Φανούρης!

Αποκάλυψε «ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ» απαίτηση του Ρομπέρζ ο Φανούρης!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούρης Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στο Super Sport, αποκάλυψε ότι ο Ρομπέρζ απαίτησε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 

“Μας αποκάλεσε και ψεύτες ο Ρομπέρζ και αμφισβητεί την ομάδα. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να απαιτεί ποιο θα είναι το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα. Τα έχουμε και γραπτώς αυτά,  σε κινητό κορυφαίου στελέχους της εταιρείας.

Όποιος θέλει ας είναι. Ο Απόλλωνας δεν θα δεχθεί κανένα εκβιασμό. Που ξανακούστηκε αυτό. Δεν θέλαμε να το χοντρύνουμε, αλλά από τη στιγμή που μας αποκαλεί και ψεύτες…”. 

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται ο Απόλλωνας να δεχθεί αυτό τον εκβιασμό. Εμείς τον αποκτήσαμε με μεγάλη πίεση το καλοκαίρι του 2016. Όταν τον ανακοινώσαμε, όλοι μας έβριζαν ότι πήραμε παίκτη με μηδέν συμμετοχές από την Αγγλία. Του δώσαμε την ευκαιρία και μας βοήθησε. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Ο Απόλλωνας… ξηλώθηκε πέρσι για να τον κρατήσει. 

Η κάθε του επιθυμία εκπληρώθηκε, όπως κι πολλά άλλα. Αύριο μπορεί να έρθει ο Φανούριος και να μην θέλει τον φροντιστή, τι θα κάνουμε; Άρχοντας στο Κολόσσι είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Πέτρος Κονναφής».

Ο υπεύθυνος τύπου του Απόλλωνα, μπήκε στη διαδικασία να… απαντήσει στον Ρομπέρζ, ύστερα από την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Γάλλος παίχτης (ΕΔΩ όσα έγραψε ο Γάλλος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top