ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τα ομολογήσει όλα ο Τζιωνής - Κλάματα στην αίθουσα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τα ομολογήσει όλα ο Τζιωνής - Κλάματα στην αίθουσα

Πρόθεση από τον βασικό κατηγορούμενο για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον Απρίλιου του 2018,  να αλλάξει τις απαντήσεις του στις κατηγορίες.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά την διακοπή της δικαστικής διαδικασίας την Τετάρτη (19/6) λόγω αδιαθεσίας και ψυχολογικής πίεσης που ένιωσε ο Λοΐζος Τζιωνής, την Πέμπτη (20/6) παρουσιάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, ζήτησε να μιλήσει με τον πελάτη του πριν την έναρξη της διαδικασίας, αφού δεν κατάφερε να το πράξει την Τετάρτη (19/6) στις Κεντρικές Φυλακές, ωστόσο ο Τζιωνής είπε: «Μα αφού δεν χρειάζομαι».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ζήτησε να μιλήσει στο Δικαστήριο και σημείωσε ότι θέλει να αλλάξει απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία μετά από επιμονή του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή, για να μιλήσει με τον πελάτη του.

Σημειώνεται ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ξέσπασε σε κλάματα εντός της δικαστικής αίθουσας.

Να αναφέρουμε ότι στην δικάσιμο της Πέμπτης (20/6) αναμενόταν να αναγνωστεί η κατάθεση του 15χρονου γιου του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε, σημείο όπου διακόπηκε η δικαστική διαδικασία την Τετάρτη (19/6). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE