ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τα ομολογήσει όλα ο Τζιωνής - Κλάματα στην αίθουσα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτοιμος να τα ομολογήσει όλα ο Τζιωνής - Κλάματα στην αίθουσα

Πρόθεση από τον βασικό κατηγορούμενο για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο τον Απρίλιου του 2018,  να αλλάξει τις απαντήσεις του στις κατηγορίες.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά την διακοπή της δικαστικής διαδικασίας την Τετάρτη (19/6) λόγω αδιαθεσίας και ψυχολογικής πίεσης που ένιωσε ο Λοΐζος Τζιωνής, την Πέμπτη (20/6) παρουσιάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, ζήτησε να μιλήσει με τον πελάτη του πριν την έναρξη της διαδικασίας, αφού δεν κατάφερε να το πράξει την Τετάρτη (19/6) στις Κεντρικές Φυλακές, ωστόσο ο Τζιωνής είπε: «Μα αφού δεν χρειάζομαι».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ζήτησε να μιλήσει στο Δικαστήριο και σημείωσε ότι θέλει να αλλάξει απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία μετά από επιμονή του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή, για να μιλήσει με τον πελάτη του.

Σημειώνεται ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ξέσπασε σε κλάματα εντός της δικαστικής αίθουσας.

Να αναφέρουμε ότι στην δικάσιμο της Πέμπτης (20/6) αναμενόταν να αναγνωστεί η κατάθεση του 15χρονου γιου του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε, σημείο όπου διακόπηκε η δικαστική διαδικασία την Τετάρτη (19/6). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top