ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναβολή στην υπόθεση – Θέλει να μιλήσει με Τζιωνή ο δικηγόρος του

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναβολή στην υπόθεση – Θέλει να μιλήσει με Τζιωνή ο δικηγόρος του

Αναβλήθηκε η δικάσιμος της Πέμπτης (20/6) μετά από αίτημα του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή, αφού ζήτησε να συνομιλήσει με τον πελάτη του, ο οποίος παρουσιάστηκε έτοιμος να αλλάξει απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή που υπήρξε στην δικάσιμο της Πέμπτης (20/6) λόγω αιτήματος του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή για να συζητήσει μαζί του, η διαδικασία επανάρχισε με τον κ. Αναστασίου να καταθέτει αίτημα αναβολής για να εξηγήσει κάποια πράγματα στον πελάτη του.

Η Κατηγορούσα Αρχή, απαντώντας στο αίτημα, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος παρουσιάζεται αποφασισμένος για να αλλάξει απάντηση και δεν είναι θέμα δικηγόρου. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο Τζιωνής, ζήτησε να μιλήσει με την Κατηγορούσα Αρχή.

Ωστόσο, το δικαστήριο, ενέκρινε το αίτημα του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή για αναβολή της δικάσιμου.

Θυμίζουμε ότι, πριν διακοπεί για λίγα λεπτά η διαδικασία της Πέμπτης (20/6), ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, ζήτησε να μιλήσει με τον πελάτη του πριν την έναρξη της διαδικασίας, αφού δεν κατάφερε να το πράξει την Τετάρτη (19/6) στις Κεντρικές Φυλακές, ωστόσο ο Τζιωνής ανέφερε ότι δεν χρειάζεται. 

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ζήτησε να μιλήσει στο Δικαστήριο και ανέφερε ότι θέλει να αλλάξει απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 

Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία μετά από επιμονή του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή, για να μιλήσει με τον πελάτη του. 

Ο ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση, ξέσπασε σε κλάματα εντός της δικαστικής αίθουσας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top