ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΧΑΜΟΣ με το πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe»: Πελέ και Μπεκενμπάουερ… γυμνοί στο ντουζ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mια μέχρι σήμερα αδημοσίευτη φωτογραφία του Πελέ και του Φρανζ Μπεκενμπάουερ φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Δύο μύθοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γυμνοί στο ντουζ μετά από παιχνίδι!

Η γαλλική εφημερίδα τολμά και το πρωτοσέλιδο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο Βραζιλιάνος και ο Γερμανός υπήρξαν συμπαίκτες στην Κόσμος και η «L’ Equipe» χρησιμοποίησε τη φωτογραφία τους, που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, για ένα ρεπορτάζ που αφορά στις αλλαγές στις συνήθειες των ποδοσφαιριστών με το πέρασμα των χρόνων.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.