ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΛΟΓΟΣ που υπέγραψε ο Μαργκάσα στην Ανόρθωση

Ο ΛΟΓΟΣ που υπέγραψε ο Μαργκάσα στην Ανόρθωση

Στον Active, 107.4, μίλησε ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε γιατί επέλεξε την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: 

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα. Είναι μεγάλη τιμή, δόξα Τον Θεό είμαι στην Ανόρθωση τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Γιατί υπέγραψε στην Ανόρθωση:

«Σίγουρα πρέπει να πιστεύουμε. Ο κόουτς θα κάνει καλή ομάδα, αυτός είναι ένας λόγος που υπέγραψα στην Ανόρθωση, ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να φέρνουμε νίκες στην ομάδα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κόουτς, μου είπε ότι με ήθελε πολύ, ξέρει τον τρόπο που δουλεύω. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τον σεβασμό του κόσμου και είναι σημαντικό να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Έτσι αποφάσισα να πάω στην Ανόρθωση».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:

«Μου αρέσει η νοοτροπία του και ήταν ο κύριος λόγος που με έκανε να υπογράψω στην Ανόρθωση. Όλοι πρέπει να είμαστε με τον ίδιο στόχο και την ίδια νοοτροπία, για να μπορέσουμε να παλέψουμε για την Ανόρθωση».

Για τη φετινή σεζόν της Ανόρθωσης: «Όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα, ήταν παράξενο για μένα να βλέπω την Ανόρθωση εκτός εξάδας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια χρονιά ξανά η Ανόρθωση».

Για τη Νέα Σαλαμίνα:

«Ευχαριστώ όλους στη Νέα Σαλαμίνα, τον Μάκη, τον Σάββα, την διοίκηση και τον κόσμο τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θα είναι το καλύτερο για σένα».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά που θα λήξει το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση, είπε:

«Δεν σκέφτομαι ποτέ, που θα πάω και τι θα κάνω. Κάθε προπόνηση την βλέπω ξεχωριστά. Θέλω να κερδίζω σήμερα, αύριο και να δούμε τι θα γίνει. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τίτλους για την Ανόρθωση».

Αν θα είναι στην προπόνηση:

«Θα είμαι πίσω το Σάββατο και θα είμαι στην πρώτη. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι φανταστικός και περιμένω να μας στηρίξει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top