Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Κάνει δικό της τον Σαράμπια

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πληρώσει 18 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον εξτρέμ της Σεβίλλης, Πάμπλο Σαράμπια. 

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της Σεβίλλης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των «νερβιονένσες» για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο αυτές δεν ευδοκίμησαν. Κερδισμένοι της υπόθεσης οι πρωταθλητές Γαλλίας, που θα καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του (σ.σ. 18 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσουν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE