ΚΥΠΡΟΣ: Η Κυβέρνηση δίνει 100 χιλ. ευρώ για την αρωγή των Παλαιστίνιων προσφύγων

ΚΥΠΡΟΣ: Η Κυβέρνηση δίνει 100 χιλ. ευρώ για την αρωγή των Παλαιστίνιων προσφύγων

Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας θα προβεί σε εθελοντική συνεισφορά ύψους 100,000 ευρώ προς ενίσχυση του έργου της UNRWA, της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την αρωγή των Παλαιστίνιων προσφύγων στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, χθες συνήλθε χθες στη Νέα Υόρκη η Ad Hoc Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης για την Αναγγελία Εθελοντικών Συνεισφορών. Την Κύπρο εκπροσώπησε η Επιτετραμμένη της Κύπρου στον ΟΗΕ Πόλυ Ιωάννου, η οποία υπογράμμισε τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η UNRWA στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης, ανθρωπιστικής αρωγής και κοινωνικών υπηρεσιών σε εκατομμύρια Παλαιστίνιους πρόσφυγες, των οποίων το καθεστώς τους είναι σαφές δυνάμει του διεθνούς δικαίου και δεν πρέπει να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Η κ. Ιωάννου εκτός από την ανακοίνωση της εισφοράς της Κύπρου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τα κράτη υποδοχής των προσφύγων της Παλαιστίνης και στο προσωπικό της UNRWA.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE