ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Νάπολι με ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο ο Μανωλάς!

Στη Νάπολι με ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο ο Μανωλάς!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει, για να είναι και τυπικά παίκτης της Νάπολι ο Κώστας Μανωλάς!

Η Ρόμα θα λάβει 34 εκατ. ευρώ συν τον μέσο, Αμαντού Ντιαβαρά, ενώ ο Ελληνας στόπερ συμβόλαιο αξίας 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε ένα μίνι-σίριαλ στην Ιταλία, καθώς Ρόμα και Νάπολι τα βρηκαν σε όλα και ο 28χρονος Ελληνας μετακομίζει στον νότο.

Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, το Sky Italia έχει όλες τις λεπτομέρειες και θέλει τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 34 εκατ. ευρώ (τα 2 θα πάνε στον παίκτη), συν τον αμυντικό μέσο, Αμαντού Ντιαβαρά, για τον οποίο τα δύο club συμφώνησαν ότι αξίζει 18 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην άσος των ΑΕΚ, Ολυμπιακού θα υπογράψει μυθικό συμβόλαιο καθώς θα βάζει ετησίως στον λογαριασμό του το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ.

«Θα κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί» ήταν νωρίτερα τα λόγια του προέδρου των Vesuviani, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top