Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Oι δύο χώρες που συζητούν για το Μουντιάλ του 2034!

Η Αυστραλία διεξήγαγε συζητήσεις με την Ινδονησία σχετικά με την υποβολή κοινής πρότασης για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2034, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας (FFA).

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την αντίστοιχη της Ινδονησίας (PSSI) σχετικά με τη δυνατότητα να υποβάλουν πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2034», δήλωσε η FFA στο Reuters.
«Μια κοινή πρόταση Ινδονησίας-Αυστραλίας συζητήθηκε επίσης στην συνάντηση του Συμβουλίου της συνομοσπονδίας της Ασίας την προηγούμενη εβδομάδα στο Λάος».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.