ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κοντά στη Χετάφε»

«Κοντά στη Χετάφε»

Ο Φράνκο Σολδάνο εμφανίστηκε να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Νιούελς Ολντ Μπόις, στην Ισπανία ωστόσο αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στη Χετάφε.

Αρκετά σύντομη αναμένεται να είναι η παρουσία του Αργεντινού επιθετικού στον Ολυμπιακό. Μετά από μόλις έξι μήνες με συνολικά 9 συμμετοχές (1 γκολ), είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Στην Αργεντινή αποκάλυψαν ότι ο 24χρονος στράικερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Την ίδια στιγμή όμως… βουίζει η Ισπανία ότι ο Σολδάνο βρίσκεται κοντά στη Χετάφε. Στην ιβηρική μάλιστα κάνουν λόγο για αγορά του Αργεντινού στράικερ, ωστόσο πιθανότερο σενάριο φέρεται να είναι ο δανεισμός του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top