Έφυγαν από το ημίχρονο

Έφυγαν από το ημίχρονο

Οι απογοητευμένοι οπαδοί της Σάντερλαντ έφυγαν από το ημίχρονο, μην αντέχοντας να βλέπουν την ομάδα τους να διασύρεται από την Άστον Βίλα.

Δεν άντεξαν άλλο. Η Άστον Βίλα έκανε πάρτι μέσα στο σπίτι τους στο πρώτο ημίχρονο (0-4) και η Σάντερλαντ έμοιαζε με σάκο του μποξ. Μην αντέχοντας άλλο να βλέπουν αυτά τα χάλια, αρκετοί οπαδοί των «μαύρων γατών» αποχώρησαν στο ημίχρονο από το «Στάδιο του Φωτός» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, ακόμα κι έτσι το γούρι δεν άλλαξε, αφού το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Άστον Βίλα να κάνει ένα υγιεινό περίπατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE