ΔΙΕΘΝΗ

40 εκατομμύρια για τον Ζαμπαρίνι

40 εκατομμύρια για τον Ζαμπαρίνι

Στην αποκάλυψη πως έχει στα χέρια του προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Πάουλο Ντιμπάλα προέβη ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.

Ο 21χρονος Αργεντινός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Σικελίας (12 γκολ σε 25 αγώνες) κι έχει τραβήξει πολλά βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Όπως αναφέρει ο Ζαμπερίνι, υπάρχει ήδη προσφορά που ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ.«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον Ντιμπάλα. Έχω ήδη προσφορά 40 εκατ. ευρώ στα χέρια μου, αλλά αν κάποιος άλλος μπει στο “κόλπο”, θα το εξετάσουμε», τόνισε ο Ζαμπαρίνι.

Όσο για το αν έρχεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η συγκεκριμένη πρόταση: «Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω το όνομα του συλλόγου πίσω από την προσφορά, ακόμα κι αν με βασανίσετε!».Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Ντιμπάλα έχει δείξει αρκετές φορές κι η Άρσεναλ, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top