ΔΙΕΘΝΗ

Χαλαρός ο Ρότζερς για Στέρλινγκ

Χαλαρός ο Ρότζερς για Στέρλινγκ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς παραμένει χαλαρός παρά το ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν βάζει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Βασική προτεραιότητα της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή όσον αφορά το ρόστερ είναι η διατήρηση των Χέντερσον και Στέρλινγκ, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά η ανανεώσεις για την ώρα «παγώνουν».

Για τον Στέρλινγκ τα πράγματα φαίνονταν ότι θα είχαν σύντομα αίσιο τέλος καθώς η πρόταση που του έχει γίνει είναι εξαιρετική από οικονομικής άποψης με τον Ρότζερς να χαρακτηρίζει την προσφορά «τρελή».

Ωστόσο, όλα δείχνουν, ότι το θέμα πάει πλέον για μετά το τέλος της σεζόν, κάτι πάντως που δεν βάζει τον Ρότζερς σε ανησυχία.«Έχει ξεκαθαρίσει ότι του αρέσει που βρίσκεται εδώ και νομίζω ότι έχει πει σε δηλώσεις του πως εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να εξελιχθεί κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής. Αυτό με χαλαρώνει. Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος και οι εκπρόσωποί του θα βρουν μια λύση σε αυτό», υπογράμμισε ο Ρότζερς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top