ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Δεν σχετίζεται με τα εγκλήματα η κάρτα κινητού τηλεφώνου

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ:  Δεν σχετίζεται με τα εγκλήματα η κάρτα κινητού τηλεφώνου

Στην ενημέρωση του ΤΑΕ Λευκωσίας σχετικά με τον εντοπισμό κάρτας sim στα ρούχα του Νίκου Μεταξά, προχώρησε η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Της Γεωργίας Παππούτα

Η εν λόγω κάρτα είχε εντοπιστεί κατά τον συνήθη έλεγχο που διενεργείται κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου στις φυλακές την Παρασκευή (28/06). Η μητέρα και η αδελφή του Νίκου Μεταξά μετέφεραν στον καταδικασθέντα ρούχα και στην τσέπη παντελονιού βρισκόταν η sim, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να επισκεφθούν τον 35χρονο. Οι ίδιες δηλώνουν άγνοια για την κάρτα, ενώ στην κατοχή του Μεταξά δεν εντοπίστηκε συσκευή κινητής τηλεφωνίας. 

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η κάρτα αναμένεται να παραληφθεί από το ΤΑΕ Λευκωσίας για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα επικοινωνιακά στοιχεία που εμπλέκονται στα εγκλήματα του Μεταξά, έχουν όλα εντοπιστεί από τους ανακριτές της υπόθεσης και έχουν εξετασθεί, ενω η εν λόγω κάρτα διαφαίνεται να μην έχει οποιαδήποτε σχέση.  

Όπως μας λέχθηκε εντοπίσθηκαν όλες οι κάρτες τις οποίες ο 35χρονος χρησιμοποιούσε για τα εγκλήματα του και σε περίπτωση που η κάρτα ήταν όντως ξεχασμένη στην τσέπη του δεν έχει να προσθέσει περισσότερα στοιχεία.

Το δεδομένο είναι ότι η υπόθεση του 35χρονου Νίκου Μεταξά έχει εξιχνιαστεί πλήρως και όλα τα τεκμήρια που αφορούσαν στους φόνους που έχει διαπράξει εντοπίστηκαν και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Κατά πόσο θα ανοιχτεί υπόθεση για πειθαρχικό αδίκημα εντός των Κεντρικών Φυλακών σχετικά με το εν λόγω περιστατικό, θα το αποφασίσει η Διεύθυνση των φυλακών.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top