Ρ. Μαυρονικόλα: «Οι κανονισμοί του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως δεν έχουν ετοιμαστεί για να κατατεθούν»

Ρ. Μαυρονικόλα: «Οι κανονισμοί του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως δεν έχουν ετοιμαστεί για να κατατεθούν»

Μετά την συνάντηση που είχαν οι Βουλευτές της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με οικογένεια του δολοφονηθέντος Σωτήρη Νικολάου σε σχέση με την αποφυλάκιση του ισοβίτη Χρηστάκη Μιχαήλ, η Βουλευτής της ΕΔΕΚ και μέλος της Επιτροπής Ρούλα Μαυρονικόλα, προέβη σε δηλώσεις.

Η κ. Μαυρονικόλα ανέφερε ότι η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής έχει εντοπίσει εδώ και καιρό ότι θα υπήρχε πρόβλημα με το Συμβούλιο Αποφυλάκισης Κρατουμένων επ’ Αδεία, καθώς οι κανονισμοί οι οποίοι διέπουν το Συμβούλιο, δεν έχουν ακόμη ετοιμαστεί για να κατατεθούν. 

Επίσης, η κ. Μαυρονικόλα τόνισε η Επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει αν οι υπηρεσίες του κράτους (ιδιαίτερα οι κοινωνικές υπηρεσίες), έχουν ενεργήσει με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να προετοιμαστεί η οικογένεια του θύματος και ιδιαίτερα τα παιδιά του, τόσο  τη δημιουργία ενός δικτιού προστασίας για την οικογένεια, όσο και για την απόφαση αποφυλάκισης από το εν λόγω Συμβούλιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE