ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον για απόκτηση Τομάς και παίκτη της ΑΕΚ

Ενδιαφέρον για απόκτηση Τομάς και παίκτη της ΑΕΚ

Μπορεί σε πρώτη φάση οι Ζοάν Τομάς και Ζαν Λουκ Ασούμπρε να μην ανανέωσαν τα συμβόλαια του, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν είναι μεταξύ των παικτών που υπάρχουν στο κάδρο για τη Λαμία.

Το αντίθετο, οι «κυανόλευκοι» έχουν ακόμα στο μυαλό τους την περίπτωση των δύο ποδοσφαιριστών, που τον περασμένο Γενάρη ήρθαν από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο πρώτος ως ελεύθερος και ο δεύτερος ως δανεικός.

Ο 34χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και το συμβόλαιο του αρχικά είχε κριθεί «τσιμπημένο» σε σχέση με το μπάτζετ που θέλει η διοίκηση να έχει τη νέα σεζόν. Στο ένα εξάμηνο που έμεινε στην πόλη μας, αγωνίστηκε 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε τρία γκολ. Ανάμεσα τους και το ιστορικό 1-0 επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης».

Όσον αφορά τώρα στον Ιβοριανό εξτρέμ, επίσης οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υψηλές. Αν και η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε -και δείχνει- διάθεση να τον αποδεσμεύσει, εντούτοις στη Λαμία έκριναν πως δεν μπορούν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Από τη Γενάρη που φόρεσε τα κυανόλευκα, έκανε εννιά εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Το πρόβλημα με την περίπτωση του 26χρονου πλάγιου επιθετικού, είναι πως τραυματίστηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Πολωνία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην ομάδα μας εκτιμούν τα προσόντα του και θεωρούν πως μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες όταν επανέλθει στο 100% του.

Πηγή: www.lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top