Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα – Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΛ Λεμεσού

Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα – Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΛ Λεμεσού

Ο Άρης ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού (25/7 21.30) για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League και η η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι από αύριο θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια του Άρη για το πρώτο επίσημο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα προκριματικα του Europa League. Παράλληλα, έγινε γνωστή και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 21:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του ευρωπαϊκού αγώνα με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ 1,3 : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€
ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25€
ΘΥΡΑ 9: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35€
ΘΥΡΑ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50€
ΘΥΡΑ VIP: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 100€
ΘΥΡΑ VVIP: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 150€
ΘΥΡΑ 4: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€ (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ)
Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στο παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

* H διάθεσή τους ξεκινάει αύριο, Τρίτη, από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE