ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βροχή» από γκολ στο πρώτο ΤΕΣΤ – Προέκυψαν και προβλήματα για Κετσπάγια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Βροχή» από γκολ στο πρώτο ΤΕΣΤ – Προέκυψαν και προβλήματα για Κετσπάγια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ισόπαλο 3-3 έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης.  Η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετώπισε τη Ζάμαλεκ.

Από μία ενδεκάδα παρέταξε σε κάθε ημίχρονο ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Λόρια, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Κορέα, Ράγιος, Μαργκάσα, Βασιλακάκης, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Ντούρις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🗒Η πρώτη 11άδα της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-20 στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Ζάμαλεκ στις Πλάτρες #Anorthosisfc #AnovsZam #preseasonpreparation #friendlymatch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Official (@anorthosisfc_official) στις

Το δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση το ξεκίνησε με τους Δημητρίου, Ιωάννου, Κατσαράβα, Κέζος, Πηλέας, Σωτηρίου, Κοφί, Μιχάλης Χριστοδούλου, Χατζηπασχάλης, Χατζηβασίλης, Εγγλέζου

 

Η Ανόρθωση βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0, με γκολ των Ντούρις και Ράγιος.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα τέσσερα γκολ.  Για την Ανόρθωση σκόραρε ο Χριστοδούλου.

Δεν έλειψαν και τα προβλήματα από το φιλικό παιχνίδι. Ο Οκριασβίλι ένιωσε μικροενοχλήσεις με τη συμπλήρωση του ημιώρου και έγινε αλλαγή, με τον Ιωάννου να παίρνει τη θέση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενοχλήσεις ένιωσε ο Κατσαράβα και αποχώρησε.

Σε ότι αφορά τους παίκτες που δεν έπαιξαν αυτοί ήταν ο Γκαλίτσιος (ίωση), ο ανέτοιμος Αρτυματάς και ο Νικολάου (σκίσιμο στο κεφάλι).

Η επίσημη ενημέρωση από την Ανόρθωση αναφέρει τα εξής για το φιλικό παιχνίδι:

Σε ένα πλούσιο παιχνίδι από γκολ και θέαμα, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την Ζάμαλεκ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε και πραγματοποιήθηκε στις Πλάτρες κεκλεισμένων των θυρών.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Ντούρις και Ράγιος στο α” ημίχρονο και ο Χριστοδούλου στο β” μέρος.

Το σκορ άνοιξε ο Ντούρις με υποδειγματικό πλασέ, με την ασίστ να προέρχεται από τον Οκριασβίλι, έπειτα από ωραία ενέργεια του ίδιου.

Το 2-0 ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του β” ημιχρόνου με τον Ράγιος να παίρνει το ριμπαουντ και να χρίζεται σκόρερ.

Το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας πέτυχε  ο Χριστοδούλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Κατσαράβα και με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0.

Η Ζάμαλεκ στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές που έγιναν και αφού αρχικά μείωσε το σκορ, εν τέλει έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Την αρχική ενδεκάδα αποτελούσαν οι: Λόρια, Σελίν, Κορέα, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης, Ράγιος, Οκριασβίλι, Ντούρις

Την ενδεκάδα του β” ημιχρόνου αποτελούσαν οι: Δημητρίου, Σωτηρίου, Πηλέας, Κοφί, Κέζος, Εγγλέζου, Χριστοδούλου, Ιωάννου Χατζηπασχάλης, Χατζηβασίλης, Κατσαράβα

Ίωση αντιμετωπίζει ο Γκαλίτσιος και ως εκ τούτου έμεινε εκτός ενώ ένα σκίσιμο στο κεφάλι κράτησε επίσης εκτός τον Μάριο Νικολάου. Όσο αφορά τον Αρτυματά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top