Νέο αφεντικό της Άρσεναλ ο Εντου!

Νέο αφεντικό της Άρσεναλ ο Εντου!

Η Άρσεναλ ανακοίνωση την πρόσληψη του Έντου, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, αφήνοντας την θέση του στην ομοσπονδία της Βραζιλίας.

Λίγο αφότου συνεισέφερε στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από την Βραζιλία, ο Έντου επιστρέφει στα παλιά του λημέρια για λογαριασμό της Άρσεναλ, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2001-06), όντας μέλος των περίφημων invincibles.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ραούλ Σανλέχι, ο Έντου αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και ο ρόλος του θα είναι να αξιολογεί την δουλειά του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών, αλλά και να είναι ο υπεύθυνος για το scouting και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.