ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο αρνητικό δείγμα και τρίτη σερί ήττα (BINTEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέο αρνητικό δείγμα και τρίτη σερί ήττα (BINTEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε το τρίτο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, κόντρα στη Ριέκα, χάνοντας με 4-1. Οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν τρίτη σερί ήττα… αγνοώντας τη νίκη στα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι στιγμής στην Αυστρία.

Διαβάστε: Πετρίδης: «Αύριο θα έχουμε κατάληξη για Σάβιτς» – Ποιος ο λόγος που πήγε Αυστρία

Οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 7′ ο Γιάκολις έκανε ένα λάθος γύρισμα με το κεφάλι στον Μπέλετς και ο Τσόλακ το εκμεταλλεύτηκε γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι γαλαζοκίτρινοι ανέβασαν στροφές και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 20′ με τον Γιάκολις. Ο Τάμαρι έδωσε ωραία πάσα στον Κροάτη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα αδύναμο σουτ το οποίο δεν δυσκόλεψε τον Σλούγκα.

Στο 38′ όμως οι πρωταθλητές μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ. Ο Μάτιτς έδωσε στον Τάμαρι με τον Ιορδανό να κάνει πλασέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ωστόσο, η Ριέκα είχε άμεση απάντηση, αφού στο 41′ ο Χαλίλοβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή των γαλαζοκιτρίνων, ο Μπέλετς ακούμπησε την μπάλα, χωρίς αποτέλεσμα και οι Κροάτες τέθηκαν ξανά επικεφαλής στο σκορ με 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ιγκόρ Μπισκάν ξεκίνησε και πάλι… ορεξάτα και στο 53΄ο Μπούσνια με φοβερό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Βάτερμαν, για το 3-1.

Στο 62΄ο Εφραίμ εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαφράνς έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά μόλις έξω.

H Ριέκα, δεν… σταμάτησε εκεί καθώς ο Μπούσνια και πάλι με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Μπέλετς, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Μάτιτς, Βούρος, Μερκής, Λαφράνς, Γιάκολις, Μπέζιακ, Μιχαΐλοβιτς

Ενδεκάδα 2ου ημιχρόνου: Βάτερμαν, Βούρος, Ιωάννου, Λαφράνς, Αντωνίου, Ζοαοζίνιο, Γκέντσογλου, Μακρής, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Πάβλοβιτς, 75′ Σιέλης και Καλογήρου πήραν τη θέση των Βούρου και Λαφράνς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top