ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιακέθ-Τρισκόφσκι: «Δύσκολος και μακρύς ο δρόμος για ομίλους – Δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Ιδιακέθ-Τρισκόφσκι: «Δύσκολος και μακρύς ο δρόμος για ομίλους – Δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του τεχνικού της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην Αρένα με την Πέτροκουμπ. Στο πάνελ και ο Ιβάν Τρισκόφσκι.

Αναλυτικά:

Ιδιακέθ:

Αν θα είναι εύκολο το έργο της ΑΕΚ: «Οι παίκτες μου δεν το βλέπουν έτσι. Δεν συμφωνώ καθόλου και μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα σε ένα παιχνίδι αν το προσεγγίσεις έτσι. Αν σκεφτούμε ότι ειμαστε το φαβορί και είναι εύκολο το έργο μας θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ειμαστε ο Άγιαξ ή η Μπαρτσελονα»

Για την αρχική ενδεκάδα: «Ξέρω την ενδεκάδα και γενικότερα πως θα αγωνιστούμε. Θα το διαπιστώσετε αύριο. Δεν πιστεύω στα σύστημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δημιουργούν σύστημα. Πρέπει να βρούμε χώρο και λύσεις»

Για το αν αποτελεί στόχο να μπει στους ομίλους: «Είναι ένα μεγάλο όνειρο για εμένα γιατί 2 χρόνια φτάσαμε στον προκριματικό γυρο και είμασταν άτυχοι με την Πλζεν. Είναι δύσκολος και μακρύς ο δρόμος για τους ομίλους. Προσέχουμε τον αυριανό αγώνα. Βήμα βήμα θελουμε να πάρουμε ένα αβαντάζ και να έχουμε τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό με την Πετροκούμπ»

Για την κατάσταση Ασούμπρε, Αντωνιάδη και Σπόλιαριτς: «Ασουμπρε και Αντωνιαδης είναι στην τελική τους προετοιμασία για την αποκατάσταση τους. Για τον Σπόλιαριτς έχουμε ειδικό πλάνο για να είναι έτοιμος»

Για την κατάσταση της ομάδας και την ετοιμότητα της Πέτροκουμπ: «Έχουμε 4 νεοαποκτηθέντες και 5 με τον Ασουμπρε που επέστρεψε. Η Πετροκούπ βρίσκεται στο μέσο της σεζόν ενώ εμείς δεν ειμαστε απόλυτα έτοιμοι. Έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτό ο αντίπαλος. Αντιμετωπίζουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα κι καλή στις στημένες φάσεις. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα μας στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι είναι εντός έδρας: «Είναι ένα πλεονέκτημα. Όταν αγωνιζόμαστε στην Αρένα, μέσα στο γήπεδο μας ειμαστε δυνατοί και πρέπει να πάρουμε τη νίκη μαζί με τον κόσμο μας για να έχουμε προβάδισμα. Για αυτό θέλω να τους καλέσω να έρθουν αύριο»

Τρισκοφσκι: «Συμφωνώ σε όλα με τον προπονητή μου. Ο καθένας μας πρέπει να δώσει το 100% γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε προβλήματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε σοβαρά την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι μέσα στο γήπεδο μας με την ατμόσφαιρα και τον κόσμο μπορούμε να πάρουμε ενα καλό αποτέλεσμα και να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι»

«Η Πετροκούπ είναι στο μέσο της σεζόν όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Για το τι σημαίνει που είναι αρχηγός: «Ήμουν αρχηγός και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι πέρσι. Είναι μεγάλη τιμή. Θέλω να μεταφέρω αυτό τον σωστό τρόπο με την εμπειρία μου στους συμπαίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να είσαι αντικαταστάτης του Καταλά. Έχω πολλές ευθύνες»

«Το είδαμε και την προηγούμενη σεζόν ότι ήμουν αρχηγός. Δεν είναι κάτι νέο. Είναι μέρος της δύναμης μας που ειμαστε το 90% με τους ίδιους ποδοσφαιριστές και αυτό οφείλεται που έχουμε τόσες πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top