Πάει για φυλακή ο Καλού

Πάει για φυλακή ο Καλού

Σε εξωαγωνιστικούς μπελάδες έχει μπει ο Σάλομον Καλού που κινδυνεύει να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για βανδαλισμό του …Τείχους του Βερολίνου.

Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού  που αγωνίζεται στη Χέρτα  εμφανίζεται σε θέμα που έκανε βερολινέζικο κανάλι στο πλαίσιο του αγώνα της τοπικής ομάδας με την Σάλκε για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το περασμένο Σάββατο (15/03) να κρατάει ένα σφυρί και καλέμι και να «σκάβει» πάνω στο μνημείο της σύγχρονης γερμανικής ιστορίας και να αποκολλά με τον τρόπο αυτό ένα κομμάτι του.

Το Τείχος που κατασκευάστηκε το 1961 και ως το 1989 χώριζε στα δύο το Βερολίνο είναι προστατευόμενο  οικοδόμημα από το 1991 έπειτα μετά την Ένωση των δύο κομματιών της Γερμανίας που είχαν δημιουργηθεί ως μία από τις συνέπειες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.Και όποιος βρεθεί να προκαλεί φθορά σ’ αυτό το μνημείο μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο ως και 10 χιλιάδες ευρώ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερχιουρμάν: Ενοχλήθηκε με δήλωση του ΠτΔ - «Είναι άκυρη για μένα»

Ερχιουρμάν: Ενοχλήθηκε με δήλωση του ΠτΔ - «Είναι άκυρη για μένα»

Ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε πως κατά τη συναντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη συμφώνησαν να μην κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ για το Κυπριακό, προσθέτοντας πως την Παρασκευή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έκανε δήλωση πως η λύση του Κυπριακού είναι δυνατή μόνο με την άρση των εγγυήσεων και την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE