ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα Κυνηγών Κύπρου: «Δεν είχαμε δώσει πληροφορία στην Αστυνομία για συγκεκριμένο σημείο»

Κόμμα Κυνηγών Κύπρου: «Δεν είχαμε δώσει πληροφορία στην Αστυνομία για συγκεκριμένο σημείο»

Σωστά τα όσα αναφέρει η Αστυνομία Κύπρου απαντάει το Κόμμα των Κυνηγών. 

Με βάση το προηγούμενο μας δημοσίευμα, το Κόμμα Κυνηγών Κύπρου θέλησε να διευκρινίσει σημεία τα οποία αφορούν τα όσα επιρρίπτει προς την Αστυνομία για την κλοπή σκύλων από σπείρα στα κατεχόμενα. 

Συγκεκριμένα ενώ το Κόμμα Κυνηγών έκανε λόγο για πληροφορίες οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν σωστά από την Αστυνομία, με νεότερη ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για πολλά ανεξέλεγκτα σημεία εισόδου και εξόδου της πράσινης ζώνης προς και από στις ελεύθερες περιοχές με τα οποία δεν ήταν δυνατή η αξιοποίηση της πληροφορίας που έφτασε στην Αστυνομία εφόσον δεν γινόταν λόγος για συγκεκριμένο σημείο εισόδου.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η αστυνομία έχει ήδη εντατικοποιήσει τις νυχτερινές περιπολίες, ενώ δεν αποκλείονται συλλήψεις. 

«Το κίνημα μας ζήτησε κατ" ιδίαν συνάντηση με τον αρχηγό αστυνομίας για ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω δράση για ανακοπή του φαινομένου των κλοπών», αναφέρει το Κόμμα. 

Να σημειώσουμε ότι με βάση το προηγούμενο μας δημοσίευμα η θέση της Αστυνομίας ήταν ξεκάθαρη προς τις κατηγορίες του Κόμματος κάνοντας λόγο εξαρχής για μία γενική και αόριστη πληροφορία που είχε λάβει για πιθανές ενέργειες κλοπής σκύλων.

Όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, η Αστυνομία δεν είχε υπόψη της κάποια συγκεκριμένη περιοχή από την οποία θα έφταναν πρόσωπα από τα κατεχόμενα, κάτι το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει η νεότερη ανακοίνωση του Κόμματος. 

 

Μαρία Χαραλάμπους

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top