Παίρνει το χαρτί ελευθέρας και έρχεται – Το ποσοστό μεταπώλησης που προνοεί η συμφωνία

Παίρνει το χαρτί ελευθέρας και έρχεται – Το ποσοστό μεταπώλησης που προνοεί η συμφωνία

Ξένο δημοσίευμα και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.mondo.rs φέρει τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Βουγιατίν Σάβιτς, να παίρνει το χαρτί ελευθέρας του από την ομάδα της Σερβίας και να έρχεται στον ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου να έχει ένα ποσοστό 50% για μεταπώληση του παίκτη, δηλαδή να τον πωλήσει ο ΑΠΟΕΛ στο μέλλον σε άλλη ομάδα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE