ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα πει «ΟΧΙ» το σωματείο, αν φύγει ο Σόφο

Δεν θα πει «ΟΧΙ» το σωματείο, αν φύγει ο Σόφο

Συνεχίζονται οι διεργασίες επαφές, με στόχο να προετοιμαστεί το έδαφος ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της εταιρίας στις 2 Αυγούστου.

Γίνονται συναντήσεις από ανθρώπους που προτίθενται να εμπλακούν στα διοικητικά. Σημειώνουμε και τις επίσημες τοποθετήσεις του προέδρου του σωματείου Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την κατάσταση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Σε περίπτωση που ο Αντρέας Σοφοκλέους παρουσιαστεί στη συνέλευση και πει ότι «θέλω να φύγω εδώ και τώρα», αναγκαστικά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η διοίκηση του σωματείου.

Το θετικό για τη φετινή σεζόν, είναι ότι πέραν του ποσού του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ που θα εισπράξουν από τη Cytavisionως τηλεοπτικά δικαιώματα, θα πάρουν τουλάχιστον άλλες 100 χιλιάδες για προβολή των εντός έδρας αγώνων (ακόμα κι αν η ομάδα παίξει μόνο ένα γύρο στην Ευρώπη). Προστίθενται άλλες 260 χιλιάδες ευρώ από την ΟΥΕΦΑ, για τη συμμετοχή στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Το πρόβλημα για την ΑΕΛ, να βρίσκει άλλους πόρους. Τα τελευταία χρόνια, κινούνται σε τραγικά επίπεδα οι εισπράξεις από τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες. Επίσης, δεν λειτουργεί ικανοποιητικά ο τομέας του μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν παρά πολλά λεφτά στο ταμείο από χορηγούς ή από την μπουτίκ.

Η νέα ομάδα ανθρώπων, που θα κληθούν σε κάποια φάση να «κυβερνήσουν» το καράβι της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, θα πρέπει να εκπονήσουν ειδικό πλάνο με σκοπό την ενδυνάμωση του brandnameτης ΑΕΛ.

Πόλυς Χαραλάμπους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top