«Έκλεισε Ντιαλό»

«Έκλεισε Ντιαλό»

Μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο κεντρικός αμυντικός Αμπντού Ντιαλό, θα γυρίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Αμπντού Ντιαλό, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την «L’Equipe», η ομάδα του Τόμας Τούχελ τα βρήκε σε όλα με τον Γερμανικό σύλλογο για την απόκτηση του Ντιαλό έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να γίνει σύντομα, η τρίτη μεταγραφή της Παρί για φέτος μετά τους Ερέρα και Σαράμπια.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE