ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΕΚΠΛΗΞΗ» και κλείνει Κολοβό από την… εξωτερική!

«ΕΚΠΛΗΞΗ» και κλείνει Κολοβό από την… εξωτερική!

Σύμφωνα με Ελλαδικά δημοσιεύματα, ο Ελλαδίτης διεθνής επιθετικός της Ομόνοιας, Δημήτρης Κολοβός, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λευκωσίας όμως από το στρατόπεδο της Ομόνοιας αναφέρουν πως ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Όπως και να έχει αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις καθώς ο Κολοβός αποχωρεί σίγουρα από την Ομόνοια, φτάνει να υπάρξει συμφωνία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr:

«Την πρώτη του μεταγραφή για φέτος έκλεισε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε θέση που «καιγόταν». Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό για τη θέση των εξτρέμ.

Ο Έλληνας διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους». Απομένουν οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Ο Κολοβός θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top