ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλείδωσε» η ΣΠΟΥΔΑΙΑ μεταγραφή με Κοεντράο

«Κλείδωσε» η ΣΠΟΥΔΑΙΑ μεταγραφή με Κοεντράο

‘Αλλη μια σπουδαία κίνηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, «κλείδωσε» την μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο και ο Πορτογάλος αναμένεται την Παρασκευή (19/7) στη Θεσσαλονίκη!

Ο Δικέφαλος περνάει σε μεταγραφική… αντεπίθεση καθώς θα κάνει δικό του τον Φάμπιο Κοεντράο, με τον 31χρονο Πορτογάλο να αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κλείσει και τυπικά το μεγάλο deal!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Πορτογάλος βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου με φόντο την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αμπέλ Φερέιρα έκλεισε το… μάτι στον Κοεντράο, ο οποίος με την σειρά του αναζητούσε έναν σύλλογο που θα του έδινε την πρόκληση της Ευρώπης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τους ομίλους του Champions League και άπαντες μοιάζουν απόλυτα προσηλωμένοι προς αυτήν την κατεύθυνση. Βασική προτεραιότητα των επιτελών του Δικεφάλου ήταν να κλείσουν άμεσα τις ανοιχτές υποθέσεις προκειμένου σε 48 ώρες να δώσουν ποιοτικές λύσεις στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως και έγινε! ΠΑΟΚ και Κοεντράο έδωσαν τα χέρια και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης προκειμένου να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις αφορούν συμφωνία με ορίζοντα διετίας, με τον Πορτογάλο να σφραγίζει από κοντά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις…

Οι συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου περισσεύουν, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό και υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Το βασικότερο, όμως, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κουμπώνει απόλυτα στα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος «μοντάρει» την ομάδα του με φόντο την Ευρώπη πρωτίστως…

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top