ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετη ΤΕΣΣΑΡΑ με σούπερ Ζελάγια!

Άνετη ΤΕΣΣΑΡΑ με σούπερ Ζελάγια!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλωνας επικράτησε της Ζαλγκίρις με 4-0 στο ΓΣΠ με πρωταγωνιστή τον Ζελάγια που πέτυχε χατ-τρικ. Το τέταρτο γκολ ο Σάλαϊ στο 83′ με τους κυανόλευκους να παίρνουν το εισιτήριο για τον Β’ προκριματικό του Γιουρόπα… πανηγυρικά.

Α’ Ημίχρονο

Κυρίαρχος από το πρώτο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό όταν ο Πέδρο από δεξιά του σέρβιρε έτοιμο γκολ και ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού απειλούσαν συνεχώς την άμυνας της Ζαλγκίρις από τα πλάγια με Αγκίρε από αριστερά και Πέδρο από δεξιά.

Στο 11ο λεπτό το διαγώνιο πλασέ του Περέιρα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μικελιόνις ενώ στο 24′ και ο τερματοφύλακας των Λιθουανών απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ζελάγια.

Στο 31ο λεπτό ο Πέδρο απείλησε ξανά με διαγώνιο σουτ όπως και ο Αγκίρε στο 35′ από αριστερά όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και πέρασε έξω. Δύο λεπτά μετά, στο 37′ ο Αγκίρε τρύπωσε στην περιοχή και έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε εκτός και πάλι.

Η Ζαλγκίρις είχε παθητικό ρόλο και στις δύο φορές που απείλησε στο 14′ και στο 39′ με τα σουτ του Φιγκουερέδο, ο Μολ ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και δεν επέτρεψε στην Ζαλγκίρις να σκοράρει.

Στο 42′ οι γαλάζιοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ζελάγια με τον Αργεντινό να το εκτελεί και να πετυχαίνει το 2-0.

Β’ Ημίχρονο

Στο 47ο λεπτό η Ζαλγκίρις έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Κρουσνάουσκας να αποφεύγει και τον Μολ όμως καθυστέρησε και το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμούς με την είσοδο των Γιαννιώτα και Γκάκπε στο 57′.

Μάλιστα στο 58′ ο Ελλαδίτης, που έκανε ντεμπούτο κέρδισε πέναλτι με τον Ζελάγια να το εκτελεί εύστοχα και να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Στο 69ο λεπτό ήταν η σειρά του Γιαννιώτα να απειλήσει όμως το σουτ του απέκρουσε ο Μικελιόνις ενώ στο 73′ η Ζαλγκίρις είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούσμαν.

Στο 83ο λεπτό ο Γιαννιώτας, που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε την μπαλιά, ο Περέιρα έβαλε την προβολή με την μπάλα να κτυπάει στον Σάλαι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0!

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ, Σάλαι, Ουεντραόγκο, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς (70΄ Κυριάκου), Περέιρα, Πίττας (56΄ Γκακπέ), Αγκίρε (56΄ Γιαννιώτας), Ζελάγια

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Μιλιελιόνις, Σίλβα (61΄ Κλονιούνας), Ντάπκους (46΄ Σαντάουσκας), Κρουσνάουσκας (70΄ Ανίσας), Φιγκουιρέδο, Μπάσμαν, Σιλκάιτις, Σίρβους, Κλιμαβίτσιους, Πιλιμπάιτις, Γκαλκεβίτσιους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top