LIKE ONLINE

Έλεος: Άντρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ο κόσμος τον ενθάρρυνε!

Έλεος: Άντρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ο κόσμος τον ενθάρρυνε!

Οι αρχές καταδίκασαν το γεγονός και ανακοίνωσαν πως πιθανότατα θα προχωρήσουν σε δίωξη όσων ανέβασαν υλικό από το συμβάν.

Σάλο προκάλεσε στη Βρετανία η αντίδραση του κόσμου στην απόπειρα αυτοκτονίας ενός 40χρονου άντρα. Ο τελευταίος, απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από περβάζι! Το συγκεντρωμένο πλήθος, αντί να τον αποθαρρύνει, τον ενθάρρυνε να κάνει πράξη την απειλή του!

«Προχώρα», «Έλα, πήδα» και «για να δούμε πόσο μακριά μπορείς να αναπηδήσεις!», ήταν μερικά μόνο από αυτά που του φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί!

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραψαν με τα κινητά τους το περιστατικό, ενώ άλλοι τραβούσαν μέχρι και selfies. «Οι άνθρωποι το κατέγραφαν στα κινητά τους και του φώναζαν να πέσει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Police at the Southwater car park

Ο 40χρονος είχε ανέβει στην οροφή ενός πολυώροφου χώρου στάθμευσης, στο εμπορικό κέντρο Southwater στοTelford και επί δύο ώρες απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να τον μεταπείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο άτυχος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, βούτηξε τελικά στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο. Αμέσως προκλήθηκε κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να ζητούν τη σύλληψη εκείνων που τον ενθάρρυναν να πέσει.

Scene

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top