Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: Φιλοξενία Κυπρίων Νέων από την Αμερική

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: Φιλοξενία Κυπρίων Νέων από την Αμερική

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας, φιλοξένησαν ομάδα Κυπρίων νέων από την Αμερική ηλικίας 14-17 ετών, μεταξύ 2 και 12 Ιουλίου 2019, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε απόδημους Κύπριους νέους να επισκεφθούν τον τόπο των γονέων τους και να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, ετοιμάστηκε πλούσιο πρόγραμμα από τους δύο συνδιοργανωτές, το οποίο περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ξεναγήσεις σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, βιοτεχνίες κατασκευής τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, πάρκα και βιότοπους.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στους νέους να επισκεφθούν δομές του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, ώστε να γνωρίσουν μέρος των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται στους συγκεκριμένους χώρους και να έρθουν σε επαφή με νέους που συμμετέχουν στα συγκεκριμένα προγράμματα. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιελάμβανε και δραστηριότητες ψυχαγωγίας.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και του χρόνου, οι νέοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για την όλη φιλοξενία και εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν ξανά την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE