Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα (17:00) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στις περιοχές Μονής και Παρεκκλησιάς, όπου διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης και αναβάθμισης της γέφυρας Μονής στον αυτοκινητόδρομο.

Λόγω των εργασιών, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, είναι κλειστές για την τροχαία κυκλοφορία, για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα πορείας, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη με μία λωρίδα πορείας προς Λεμεσό και μία λωρίδα προς Λευκωσία.

Επίσης λόγω των εργασιών, η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον παλαιό δρόμο Λεμεσου – Λευκωσίας, στον κόμβο Μονής, θα είναι κλειστή και η τροχαία κυκλοφορία από τον παλαιό δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Παρεκκλησιάς και Ακτής του Κυβερνήτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες, αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Σεπτεμβρίου, 2019.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE